top of page

Behandeling

Afspraak maken

U kunt hier direct een afspraak maken in de osteopathie praktijk Osteo Mare in Goedereede of in Den Haag. U heeft geen verwijzing nodig.

U kunt zelf uw consult online inplannen, telefonisch contact opnemen of uw contactgegevens achterlaten in een bericht op deze site.

Omdat ik tijdens mijn behandelingen geen telefoon opneem ben ik niet altijd telefonisch bereikbaar, als u een bericht achterlaat bel ik u zo snel mogelijk terug.

Heeft u vragen, aarzel niet om deze te stellen!

Neem contact op
Programma

Tarieven en vergoeding

Tarieven per januari 2024:

  • Eerste consult (60 min):              €90,-

  • Vervolgconsult (45 min):             €85,-

 

Tarieven baby's en kinderen:

  • Eerste consult (45 min):              €80,-

  • Vervolgconsult (30 min):             €60,-

Na afloop van de behandeling wordt u verzocht het consult direct per pin te betalen.

 

De factuur kunt u dan, als u aanvullend verzekerd bent, indienen bij uw zorgverzekeraar.

Voor een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekering zie: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/osteopathie

Wilt u uw afspraak verzetten of annuleren? Dit kan telefonisch tot uiterlijk 24 uur van te voren, daarna wordt uw consult in rekening gebracht.

Neem contact op
Laptop en telefoon

Verloop van een consult

Het eerste consult begint met een uitgebreid vraaggesprek over uw klachten en medische geschiedenis. U ontvangt voorafgaand aan het eerste consult een vragenlijst om dit gesprek alvast voor te bereiden. Het gehele lichaam wordt daarna door middel van osteopatisch onderzoek onderzocht op beweeglijkheid om de oorzaak en onderliggende redenen van de klacht(en) te vinden. Op basis van dit gesprek en onderzoek wordt vervolgens de behandeling uitgelegd en uitgevoerd.


Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van verschillende veilige en efficiënte manuele behandeltechnieken (manipulatie of indirecte mobilisatie) om het lichaam de ruimte te geven zichzelf te herstellen.


Per consult en patiënt wordt een individuele behandeling bepaald, aangepast op de specifieke hulpvraag. De osteopaat bespreekt met u wat de mogelijke reactie op de behandeling kan zijn en hoe vervolgbehandelingen (al dan niet multidisciplinair) eruit zullen zien.

Neem contact op
DSC_7068.jpg
bottom of page